Robin Hood

Budi heroj - spasi kraljevstvo

75 - 150 kn po osobi


2-6 igrača

60 minuta

težina

Sherwoodska šuma

Ova idilična, prostrana prirodna oaza biljnog i životinjskog svijeta, smještena je u blizini gradića zvanog Nottingham. Ako se ikad nađete u njoj, velike su šanse da ćete naletjeti na neobičnog momka - obučenog u zelene tajice, naoružanog lukom i strijelom. Oni koji su iskreni i skromni, nemaju se čega bojati. Upravo suprotno, svoj obrok, pa čak i novac, rado će podijeliti s vama. Ali, oni koji su pohlepni i sumnjivo tajnoviti, neka budu oprezni, da ne bi završili jašući konja, naopako, natrag u grad. Goli. I bez novca.

Tko bi napravio tako nešto, pitate se? Robin Hood, legendarni pobunjenik u zelenim tajicama. I njegova nezaobilazna družina, Merry men. Tehnički, Robin je lopov, ali je daleko od običnog kriminalca. “Nema časti među lopovima” u njegovom svijetu ne vrijedi. On uzima bogatima, a daje siromašnima. Iako je “na onoj strani zakona”, veliki je pristaša zakonitog kralja. Pogotovo Kralja Rikarda Lavljeg Srca.

A da u kraljevstvu ne bi bilo previše idilično i mirno, pobrinuli su se kraljev pohlepni brat, princ John i korumpirani šerif od Nottinghama. Ovaj dinamični duo često Robinu zadaje muke, neumorno pokušavajući ukrasti krunu i zauzeti prijestolje.

Robin Hood

Buntovni heroj. Vješt strijelac i mačevalac. Uzima od bogatih i daje siromašnima. Obično ga se može vidjeti u društvu svojih kompića, Vesele družine. Duboko je zaljubljen u Marion. Sve u svemu, dobar lik.

Kralj Rikard Lavljeg Srca

Mudar i plemenit vladar. Hrabar i vješt borac. Velikodušan i dobar. Ljubazan i obziran prema svojim podanicima, Idealan kralj, koji dobro brine o svome kraljevstvu. Također, dobar lik.

Šerif od Nottinghama

Robinov najveći neprijatelj. Također zaljubljen u Marion, ljubav Robinovog života. Pohlepan gad, koji često zlorabi svoje ovlasti. Pompozan, arogantan i manipulativan. Definitivno nije dobar lik.

Vesela družina

Robinova družina. Odmetnici, a heroji. Obučeni borci. Odani i veseli.


Mali John


Robinova desna ruka. Najviši član družine.


Fratar Tuck


Čovjek od vjere. Puno jede, pije i psuje.


Will Scarlett


Muzikalan, modno opsjednuti kicoš. Pouzdan prijatelj i nemilosrdan borac.


Marion


Predivna djeva. Vješt strijelac. Odličan špijun. Robinova prava ljubav.


Much, mlinarov sin


Jako mlad i neiskusan. Ali lojalan do srži.

O, ne! Kruna je ukradena!


Zagonetka nije pronaći krivca, već krunu! Već znamo da je za ovu krađu odgovoran dinamični duo spletkaroša - princ John i Šerif od Nottinghama. Priča se da je kruna sakrivena negdje u šerifovom uredu. Nažalost, Robin ovaj put nije u blizini, a situacija traži turbo brzu reakciju. Sudbina kraljevstva u vašim je rukama, Vesela družino!
Srećom, Šerif i John vole popiti i pojesti, pa su odšetali do prvog bistroa, na ručak. Ali, pazite, vraćaju se za 60 minuta! Tik-tok, vrijeme vam curi! Okupite Veselu družinu i krenite u potragu!

Pronađite krunu i spasite kraljevstvo!

Zaviri u šerifov ured

Rezervacije

2018
M03 1, Thu
2018 M03
MTWTFSS
2018
M 03 1,
Thu
2018 M03
MTWTFSS
Nema slobodnih termina za odabrani datum
Odaberite vrijeme u danu
Koliko ljudi je u ekipi
Cijena po osobi
Ukupna cijena
Vaše ime, kako bi znali s kim imamo posla :)
Ovdje šaljemo potvrdu rezervacije
U slučaju da vas hitno trebamo
Poruka ili pitanje za nas, odgovaramo vam na mail