Koje avanture vam nudimo u Escape Art-u?

U Escape artu vam nudimo tri tematski potpuno različite sobe, odnosno escape room avanture. Ukoliko volite mističnu atmosferu, uklete dvorce, vampire i utvare, tada su Drakuline odaje baš za vas! Ako ste pak borac za pravdu i volite srednjovjekovne izazove, priključite se Robinu Hoodu i njegovoj družini, pronađite ukradenu krunu i spasite Kraljevstvo. Za one koji vole književnost, fikciju, a ponajviše magiju, pravi je izbor Magična knjižnica....čudesno mjesto, svijet čarolija, vještica i demona. 

Koja je dobna granica za igranje?

Naše escape room avanture osmišljene su tako da budu zabavne i izazovne svim dobnim skupinama, međutim istraživači mlađi od 14 godina ipak moraju biti u pratnji odrasle (punoljetne) osobe.

Koliko traje sama igra?

Šetnja po Sherwoodskoj šumi i bijeg iz ukletog Drakulinog dvorca traju 60 minuta, dok vam za rješavanje ipak zahtjevnijih izazova Magicne knjiznice dajemo 75 minuta. Cijelo iskustvo traje nešto duže od trajanja same igre, s obzirom na to da biste trebali doći 15 minuta ranije, a kasnije vas slikamo i želimo čuti vaše dojmove!

Što ako zapnemo tijekom igre?

Naši game masteri su uz vas na svakom koraku! Dovoljno je da zatražite pomoć, odnosno hint, i lagano ćemo vas pogurati u pravom smjeru bez previše odavanja. 

Što moramo donijeti sa sobom?

Baš ništa osim dobre volje i super ekipe! Stvari ostavljate u zaključanom ormariću (uključujući mobitele) kako biste nesmetano uživali u igri. 

Jesu li sobe stvarno zaključane?

Zbog načina na koji su osmišljene, Drakuline odaje i Magična knjižnica su doista zaključane. Međutim, ako iz bilo kojeg razloga morate ili poželite izaći, vrlo lako ćete to učiniti uz pomoć “panic buttona”. Robin Hoodova družina je cijelo vrijeme otključana.

Jesu li Drakuline odaje stvarno strašna soba?

Strah se nalazi više u mašti same osobe nego u samoj sobi 🙂

Koliko ljudi može igrati jednu sobu?

Naše sobe predviđene su za minimalno 2, a maksimalno 6  igrača. Ukoliko vas je više od 6, preporučujemo bukirati dvije ili tri sobe odjednom – iskustvo će vam biti kompletnije i potpunije, a natjecanje između timova će dodatno "začiniti" igru.

Ima nas više od 6, a željeli bismo organizirati zajednički teambuilding ili proslavu. Što sad?

Ako u ekipi imaš više od šest ljudi, predlažemo da rezervirate dvije sobe istovremeno. U tom slučaju krećete s igrom u isto vrijeme i otprilike u isto vrijeme i završavate. Naravno, ako vas je više od 12, moguće je rezervirati čak 3 avanture istovremeno.
U suradnji s partnerskim roomescape tvrtkama, koje se nalaze u našoj neposrednoj blizini, organiziramo i teambuildinge za velike grupe – do čak 50 igrača u jednom terminu, a za više od 50 igrača u nekoliko uzastopnih termina.

Možemo li platiti karticom?

Za sad se plaćanje može izvršiti samo gotovinom.

Možemo li igrati na engleskom jeziku?

Da, sve naše igre možete igrati i na hrvatskom i na engleskom jeziku. Već prilikom rezervacije možete odabrati na kojem jeziku želite igrati. Svi natpisi i zagonetke u igrama napisani su na oba jezika, a također, svi naši gamemasteri odlično govore engleski.