ČESTA PITANJA

Koje avanture vam nudimo u Escape Art-u?

U Escape artu vam nudimo tri, tematski potpuno različite sobe, odnosno escape room avanture. Ukoliko volite mističnu atmosferu, uklete dvorce, vampire i utvare, tada su Drakuline odaje baš za vas! Ako ste pak borac za pravdu i volite srednjovjekovne izazove, priključite se Robin Hoodovoj družini i spasite Kraljevstvo. Za one koji vole književnost, fikciju, a ponajviše magiju, pripremamo Magičnu knjižnicu koja će uskoro biti spremna da vas stavi na iskušenje!

Koji dobni uzrasti mogu igrati escape room?

Escape Art avanture osmišljene su tako da budu zabavne i izazovne svim dobnim skupinama, međutim istraživače mlađe od 14 godina ipak očekujemo u pratnji odrasle osobe. Ukoliko u našim avanturama žele uživati samo djeca, u sobu s njima ulazi game master.

Koliko traje sama igra?

Šetnja po Sherwoodskoj šumi i bijeg iz ukletog Drakulinog dvorca traju 60 minuta, dok je Magična knjižnica ipak zahtjevnija, pa Vam za rješavanje njezinih izazova dajemo 75 minuta. Cijelo iskustvo traje nešto duže, obzirom da biste trebali doći 15 minuta ranije, a nakon same igre vas slikamo i želimo čuti vaše dojmove!

Što ako zapnemo tijekom igre?

Naši game masteri su tu uz vas svaki korak! Dovoljno je da zatražite pomoć odnosno hint, i lagano ćemo vas pogurati u pravom smjeru bez previše odavanja. Prije početka igre ekipa se s game masterom dogovara oko hintova, a obzirom da nam je u interesu da završite igru i da vam iskustvo time bude potpuno, ponudit će vam se nekoliko opcija.

Što moramo donijeti sa sobom?

Baš ništa osim dobre volje i nekoliko frendova! Stvari ostavljate u ormariću (uključujući mobitele) koji zaključavate i na sat vremena uranjate u potpuno drukčiji svijet.

Jesu li sobe stvarno zaključane?

Zbog načina na koji su osmišljene, Drakuline odaje i Magična knjižnica su doista zaključane. Međutim, ako iz bilo kojeg razloga morate ili poželite izaći, vrlo lako ćete to učiniti uz pomoć “panic buttona”. Robin Hoodova družina je cijelo vrijeme otključana.

Jesu li Drakuline odaje stvarno strašna soba?

Strah se nalazi više u mašti same osobe nego u samoj sobi 🙂

Koliko ljudi može igrati jednu sobu?

Do 6 igrača može ući u jednu sobu. Ako vas je više od 6, preporučujemo bukirati dvije sobe odjednom – iskustvo će vam biti kompletnije i potpunije.

Ima nas više od 12, bilo za teambuilding ili neku proslavu, što onda?

Escape Art već dugo i uspješno surađuje s odličnim escape room-ovima koji se nalaze u neposrednoj blizini, pa postoji opcija organiziranja paralelnih igara u više njih.

Možemo li platiti karticom?

Za sad se plaćanje može izvršiti samo gotovinom.