Rođendani i ostale proslave

Sjediti doma, u kafiću ili restoranu za ročkas sasvim je ok, al’ dovesti ekipu, ljude koje voliš i s kojima se družiš, u escape room, e…. to je već druga priča! Svaka soba ima drugačiju atmosferu, predstavlja novi svijet i poziva u novu avanturu, a ono što je zagarantirano je dobra zabava. Materijala za razgovor neće vam nedostajati barem tjedan dana, to vam obećajemo!

Pošalji nam e-mail s upitom ili nas zvrcni telefonom, a mi ćemo se potruditi organizirati proslavu za pamćenje u terminu koji vama najbolje odgovara. Ako u ekipi imaš više od šest ljudi, predlažemo da rezervirate dvije sobe istovremeno. U tom slučaju krećete s igrom u isto vrijeme i otprilike u isto vrijeme i završavate. Naravno, ako vas je više od 12, moguće je rezervirati čak 3 avanture istovremeno.

Ukoliko se kod nas igraš baš na svoj rođendan, poklanjamo ti rođendanski poklon – 20% popusta! Rođendanski popust vrijedi samo uz predočenje službenog dokumenta.

Također nudimo opciju ubacivanja rođendanskog poklona u samu igru kao iznenađenja kojeg slavljenik pronalazi pred kraj igre.

Za proslave dječjih rođendana pozivamo Vas da nam se javite s podacima o broju djece, o sobama koje biste željeli rezervirati i brojem telefona na koji Vas možemo kontaktirati radi lakšeg dogovora.