ROĐENDANI I POSEBNE PRILIKE

ŽELIS NETIPIČNO SLAVLJE? ISPROBAJ ROOM ESCAPE AVANTURU!

Sjediti doma, u kafiću ili restoranu povodom obiteljskog slavlja, rođendana, momačke ili djevojačke je sasvim ok, al’ dovesti tu istu ekipu, ljude koje voliš i s kojima se družiš, u escape room, e to je već druga priča!

Escape room je savršeno okruženje za bolje upoznavanje i profiliranje – tko je matematičar, a tko logičar? Tko odlično povezuje, a tko je spretniji s rukama? Tko paničari, a tko ostaje sasvim cool? Svaka soba ima drugačiju atmosferu, predstavlja novi svijet i poziva u novu avanturu, a ono što je zagarantirano je dobra zabava. Materijala za razgovor neće vam nedostajati barem tjedan dana, to vam garantiramo!

Pošalji nam e-mail s upitom ili jednostavno rezerviraj termine koji ti odgovaraju. Ako je tvoja ekipa veća od šest ljudi, predlažemo da rezervirate obje sobe istovremeno, i u tom slučaju krećete s igrom u isto vrijeme i otprilike u isto vrijeme i završavate. Entuzijasti mogu rezervirati obje sobe dva puta, što znači da se timovi zamijenjuju – kada ste gotovi s jednom sobom, nakon pauze ulazite u drugu, i u tom slučaju oba tima mogu iskusiti obje sobe! Cijene su iste kao i kod redovnog termina, s tim da osobi koja slavi rođendan (uz predočenje službenog dokumenta) poklanjamo 50 kuna popusta!

Također nudimo opciju ubacivanja rođendanskog poklona u samu igru kao iznenađenja kojeg slavljenik pronalazi pred kraj igre.

Za rođendanske proslave djece pozivamo Vas da nam se javite s podacima o broju djece, broju soba koje biste željeli bukirati i brojem telefona na koji Vas možemo kontaktirati radi lakšeg dogovora.

Neka pustolovina započne – odaberi vrijeme i rezerviraj svoj termin online!

Imate pitanje? Javite nam se!