Pljačka kasina - Mobilni escape

Trebate zabavnu i interaktivnu aktivnost koja će povezati, ali istovremeno i razveseliti vaše kolege? Veliki ste tim i nije vam zgodno dolaziti k nama? Nema frke! Mi dolazimo k vama i donosimo zabavu!

Mobilni escape room (kako ga zovemo jer ga možemo donijeti u bilo koji prostor) zabavna je aktivnost bazirana na escape room igrama (kombinacija escape room-a i board game-a), sa temom Pljačka kasina. Istovremeno ga može igrati čak do 80 ljudi podijeljenih u timove (grupe), a osmislili smo ga upravo za korporativne evente, odnosno teambuildinge.

Tijekom igre, igrači unutar svake grupe moraju surađivati kako bi postigli konačni cilj i riješili pred njih postavljeni zadatak. Zagonetke su različitog karaktera, a svaka grupa dobije svoj set zagonetki (kovčeg zaključan lokotom i niz zaključanih predmeta unutar njega) koji ih rješavanjem dovodi do krajnjeg rješenja. Ovaj put se ne utrkujete protiv vremena, već jedni protiv drugih!

Naravno, tu su uvijek i naši gamemasteri, koji su ujedno i animatori i glumci i pomoćnici pri rješavanju zadataka.

Budući da je tema našeg mobilnog escapea pljačka kasina u Las Vegasu, dočarat ćemo vam atmosferu kasina i “teleportirati” vas direktno u adrenalinski nabijenu avanturu.

Ovo je ujedno i prilika za bolje upoznavanje vaših kolega – tko je matematičar, a tko logičar? Tko odlično povezuje tragove, a tko je bolji u uočavanju skrivenih tragova? Tko paničari, a tko ostaje sasvim cool? Vjerujemo da ćete se iznenaditi!